IniciNoticiesEducacióELS ALUMNES DE L'I.E.S LLUÍS COMPANYS EXAMINATS A LA SELECTIVITAT ACONSEGUEIXEN UNA...

ELS ALUMNES DE L’I.E.S LLUÍS COMPANYS EXAMINATS A LA SELECTIVITAT ACONSEGUEIXEN UNA MITJANA INFERIOR D’APROVATS EN RELACIÓ AMB ALTRES ANYS.

Els alumnes de l’I.E.S. Lluís Companys de Tordera, que es van examinar els passats 17, 18 i 19 de juny de les proves d’accés a la universitat, han obtingut una mitjana inferior en relació amb d’altres promocions. El director de l’institut, Àngel Pous, comenta els resultats.

Aquest any, el percentatge d’aprovats s’ha vist reduït un 10 % respecte el 85 % dels alumnes que van superar la prova el curs passat. A la resta de Catalunya, la nota mitjana obtinguda s’assembla molt a la de fa 12 mesos. Però a diferència de fa un any, les qualificacions dels exercicis de matemàtiques han caigut per sota del 4. Pel que fa a la nota mitjana de l’assignatura de català, aquest any s’ha vist millorada respecte l’any anterior en gairebé mig punt; i la mitjana de la matèria de castellà supera el 6. La nota positiva d’aquestes proves l’han protagonitzat els més de 60 excel·lents com a nota mitjana obtinguts pels examinats, que superen així en 20 el nombre d’excel·lents de l’any passat.

ÚLTIMES NOTÍCIES