IniciNoticiesEducacióTORDERA TROBA ELS TERRENYS PER UBICAR LA FUTURA ESCOLA-INSTITUT, AL VEÏNAT DE...

TORDERA TROBA ELS TERRENYS PER UBICAR LA FUTURA ESCOLA-INSTITUT, AL VEÏNAT DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTI.

L’ajuntament de Tordera ja ha escollit els terrenys on ubicar definitivament l’escola Tordera, que actualment es troba en mòduls, al carrer Valencia. Aquesta escola ofereix educació infantil i primer i segon de primària. Finalment, el centre es construirà en els terrenys que ja utilitzen i part d’una zona verda propera.

El ple del consistori va aprovar una modificació del pla general de Tordera per convertir la zona verda annexa a l’actual escola Tordera provisional en espai d’equipament. Feia anys que es treballava en la recerca d’un terreny per ubicar l’escola. Els darrers mesos, però, la Generalitat ha anat rebaixant les seves pretensions d’espai i la darrera demanda que ha fet de 8.000 metres quadrats ha permès trobar una ubicació. Escoltem la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro.

La Generalitat de Catalunya va proposar unir en un únic equipament l’escola nova i el segon institut. Maria Angels Cayro confirma que així serà l’escola Tordera.

Respecte a terminis de construcció, la regidora assegura que no s’ha posat data.

A partir d’aquí, la generalitat de Catalunya ja podrà començar a definir el projecte i construir la nova escola institut. A través de la modificació del pla general també es va reconvertir dos espais d’equipaments (els Jardins de l’Alcalde Sagrera i darrere el CEM) en noves zones verdes.

ÚLTIMES NOTÍCIES