IniciNoticiesSocietatELS MOSSOS DETENEN UN VEÍ DE TORDERA COM A PRESUMPTE LLADRE D’UNA...

ELS MOSSOS DETENEN UN VEÍ DE TORDERA COM A PRESUMPTE LLADRE D’UNA BENZINERA.

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home de 36 anys, veí de Tordera acusat de ser l’autor d’un atracament en una benzinera de Santa Coloma de Farners. Els fets van tenir lloc ahir a tres quarts de set de la tarda, quan el servei d’emergències van rebre l’avís d’un atracament a la benzinera Tamoil que està situada a la carretera C-152. Amb la descripció del vehicle que va utilitzar el lladre, els Mossos van muntar un dispositiu per interceptar l’individu a la zona de la comarca de la Selva.

Fruit d’aquest operatiu, mitja hora més tard de cometre’s l’atracament, els agents van aturar un vehicle a la GI-555, a Massanes. En inspeccionar el vehicle, els agents van veure que l’home duia un tapaboques, un barret de llana, un cúter i una quantitat important de diners. Immediatament els policies van detenir l’home sospitós de ser el responsable d’haver comès un robatori amb intimidació a la benzinera de Santa Coloma de Farners. El cas no està tancat i s’està investigant si l’home, veí de Tordera i sense antecedents penals, també és al darrere d’altres atracaments.

Precisament diumenge, un home que portava una arma de foc també va atracar la gasolinera de la C-65 a la zona anomenada de la costa de l’Alou a Llagostera i va aconseguir fugir amb el botí.