IniciNoticiesCulturaAQUESTA TARDA ES PRESENTA EL SEGON DOCUMENTAL SOBRE LA MEMÒRIA HISTÒRICA LOCAL.

AQUESTA TARDA ES PRESENTA EL SEGON DOCUMENTAL SOBRE LA MEMÒRIA HISTÒRICA LOCAL.

La Regidoria de Cultura presenta aquest tarda al Teatre Clavé el segon documental inclòs a la col·lecció “Una mirada al passat”, de recuperació de la memòria històrica local.

En aquesta ocasió el reportatge es presenta sota el títol “Tordera. El record d’un poble” i tracta l’evolució econòmica i social del municipi, des del món rural de finals de segle XIX fins a l’arribada de la indústria, a mitjans del segle XX.

El reportatge seguirà el mateix format que l’anterior, que combina imatges i fotografies amb la veu dels personatges que narren els fets que van viure o que, per proximitat, van conèixer. El regidor de cultura, Josep Llorens explica quins temes tracta aquest segon documental.

Segons el regidor de cultura, aquest segon documental aporta coses fins ara desconegudes per bona part dels torderencs.

La projecció serà avui, a les 7 de la tarda. El segon DVD de la col·lecció “Una mirada al passat” es podrà comprar el mateix dia de la presentació al Teatre o bé a partir de dissabte a les llibreries de Tordera, per 3€.

El tercer i últim documental es presentarà durant el mes d’abril i tractarà la Guerra Civil. Juntament amb el documental, el Cercle d’Història està preparant la publicació d’un llibre amb la mateixa temàtica.