IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA PLE ORDINARI AMB 14 PUNTS EN L’ORDRE DEL...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA PLE ORDINARI AMB 14 PUNTS EN L’ORDRE DEL DIA. LA SESSIÓ ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE PER RÀDIO TORDERA.

L’ajuntament de Tordera convoca aquesta tarda ple ordinari amb 14 punts en l’ordre del dia. Entre els punts ordinaris destaca la presa de possessió del càrrec del regidor del senyor Salvador Domínguez, del grup municipal del PSC, en substitució de la regidora Ester Agell que va deixar el càrrec en el passat ple de l’ajuntament. La sessió també proposa l’aprovació definitiva del terreny municipal per a la construcció i gestió del tanatori municipal. També es proposa l’aprovació de la proposta de conveni amb l’ajuntament de Fogars de la selva en matèria de subministrament d’aigua potable i recollida d’aigües residuals.

El ple també portarà a votació la resolució de dos expedients de disciplina urbanística. En l’apartat de mocions, es proposa una a favor d’un canvi en el pagament de les hipoteques i l’eliminació de les clàusules de sòl i una altre moció de suport als alcaldes que han estat injustament imputats per la fiscalia de medi ambient per abocaments d’aigües residuals urbanes. El ple ordinari finalitzarà el torn obert a precs i preguntes.

La sessió començarà a les 7 de la tarda i la podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES