IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT FINALITZA AMB ÈXIT LES ACTIVITATS ORGANITZADES...

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT FINALITZA AMB ÈXIT LES ACTIVITATS ORGANITZADES DURANT AQUESTES FESTES NADALENQUES

L’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot va oferir aquest passat dijous, diada de reis, la segona i última de les representacions dels Pastorets a Tordera. El públic que aquest any va assistir a les representacions va gaudir d’una versió diferent dels pastorets, dirigida pels mateixos membres de l’entitat. A més, en la darrera representació del dia 6 de gener, els actors participants va tenir entre el públic l’autor de l’obra, tal i com explica la membre de l’entitat, Glòria Prunera.

Prunera també ha valorat molt positivament la participació al joc de la “Quina”, que des de fa uns anys duen a terme totes les vigílies i festius d’aquestes dates nadalenques.

Un cop finalitzades les activitats de Nadal, l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot representarà el cap de setmana que ve una obra a Canet de Mar. Els membres de l’entitat, a més, ja estan preparant la disfressa per Carnaval i l’obra que representaran el mes de març a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES