IniciNoticiesSocietatEL PRIMER GIRONÍ DE L’ANY ÉS UN FARNESENC, DE MARE TORDERENCA NASCUT...

EL PRIMER GIRONÍ DE L’ANY ÉS UN FARNESENC, DE MARE TORDERENCA NASCUT CAP A LA UNA DE LA MATINADA.

Una torderenca ha tingut el primer gironí de l’any 2011. L’Ivan Embid Garcia, va néixer abans del previst. Com explicava ahir al migdia la seva mare, la Sònia, calculaven que el part seria al voltant de l’11 de gener però es va anticipar, i al voltant de les nou del vespre del dia 31 la família ja es va dirigir cap a l’hospital Sant Jaume de Calella i, quan faltaven deu minuts per a la una de la matinada, va néixer el nen, que va pesar 3,340 quilos, mesurava 51 centímetres i estava bé de salut. Escoltem la mare.

La família resideix a Santa Coloma de Farners i l’Ivan té dues germanes, de 10 i 4 anys. El fet de ser el primer nen de la família ha estat un motiu més d’il·lusió i satisfacció, segons explicava la mare. El part va ser “molt ràpid” i natural i va tenir lloc a Calella perquè tant els seus pares com els del seu marit, l’Ivan, viuen al Maresme i, per tant, van escollir aquest hospital perquè quan es produís el part els avis es poguessin fer càrrec de les nenes. La Sònia és de Tordera i el seu marit de Calella i resideixen des de fa vuit o nou anys a Sant Coloma per motius laborals.

L’Ivan, amb el seu naixement, es va convertir en el primer gironí de l’any però, com va subratllar la seva mare, els tres fills que ha tingut han nascut en dates assenyalades dins del Nadal: la petita va néixer el dia del sorteig de la Grossa, el 22 de desembre; la gran li va tocar el dia de Reis, el 6 de gener. I ara, l’Ivan, l’1 de gener, a més de ser el primer de les comarques gironines.

ÚLTIMES NOTÍCIES