IniciNoticiesPolíticaESTER AGELL RENUNCIA COM A REGIDORA DESPRÉS DE TRES ANYS A L’AJUNTAMENT.

ESTER AGELL RENUNCIA COM A REGIDORA DESPRÉS DE TRES ANYS A L’AJUNTAMENT.

La socialista Ester Agell ha renunciat com a regidora després de tres anys a l’ajuntament. En un ple extraordinari que es va desenvolupar ahir, la regidora del PSC, a l’oposició, va presentar la seva renúncia a l’acte de regidora. Durant el seu discurs, Agell va exposar que prenia aquesta decisió per motius professionals.

El portaveu socialista, Josep Romaguera va valorar els anys i les actuacions que l’Ester Agell ha dut a terme per Tordera.

Per la seva banda, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia també va voler agrair la tasca de la regidora, a l’ajuntament durant aquest anys.

El ple de l’ajuntament va fer entrega a la regidora d’un record, en reconeixement a la seva tasca. Ester Agell ha estat tres anys com a regidora del PSC de Tordera, després de sortir escollida en les eleccions municipals de l’any 2007. El seu lloc de regidora l’hauria d’ocupar Maria Lluïsa Latorre però aquesta ha declinat ser proclamada. Per aquest motiu, el senyor Salvador Domínguez Alonso, serà nou regidor de l’ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES