IniciNoticiesSocietatRÀDIO TORDERA PREPARA UN PROGRAMACIÓ ESPECIAL PER LES FESTES DE NADAL.

RÀDIO TORDERA PREPARA UN PROGRAMACIÓ ESPECIAL PER LES FESTES DE NADAL.

L’emissora municipal Ràdio Tordera prepara per aquestes festes nadalenques una programació especial. Entre les novetats, destaquen el dia de Nadal, la retransmissió de la Missa de Nadal, a les 12 del migdia; la nit del 31 de desembre una selecció especial de cap d’any i l’emissió entre el 27 i el 31 de desembre de la radionovela “Lletra sobre Lletra” de Quim Haro, enregistrat per membres de l’associació de gent gran de l’esplai, amb la col·laboració del teatre clavé i Ràdio Tordera.

Com en any anteriors, els serveis informatius de Ràdio Tordera oferiran del 27 al 31 de desembre el resum informatiu de l’any 2010 a Tordera; i aquesta tarda es realitzarà el missatge institucional de Nadal a càrrec de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

El diumenge, 26 de desembre s’emetrà un concert de Sant Esteve i el 5 de gener es farà la retransmissió de la cavalcada de reis.

Per últim, Ràdio Tordera celebrarà el 4 de gener, el seu 29è aniversari, amb una jornada molt especial. El dia de la ràdio d’enguany consistirà en un intercanvi de programes de manera que a través d’un sorteig públic s’encarregarà a un locutor un programa determinat. D’aquesta manera, els programes habituals de Ràdio Tordera tindran, per un dia, un presentador diferent.

L’emissora municipal Ràdio Tordera, emet les 24 hores del dia al 107.1 FM i a través d’internet a la pàgina www.radiotordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES