IniciNoticiesSocietatELS JOVES USUARIS DEL BAR LA GRESCA I EL CASAL DE JOVES...

ELS JOVES USUARIS DEL BAR LA GRESCA I EL CASAL DE JOVES NO ENTENEN EL MOTIUS DE TANCAMENT DEL BAR.

Els joves usuaris del Bar la Gresca i del casal de joves no entenen els motius de tancament del bar, per part de l’ajuntament de Tordera. Cal recordar que l’ajuntament va decidir fa unes setmanes iniciar el procés de tancament del bar la gresca, situat al casal de joves, per les molèsties de soroll que ocasionaven als veïns. En concret, aquestes molèsties s’ocasionen un cop finalitzats els concerts, a fora del bar, on els joves aprofiten per parlar abans de marxar. La portaveu dels usuaris a la gresca, Raquel Rodríguez assegura que ells han parlat amb els veïns afectats, i que aquest tampoc buscaven un tancament al bar, sinó demanar mesures correctores del soroll.

Els joves usuaris del Bar la Gresca i del casal de joves han engegat una campanya de recollida de signatures per evitar el tancament decretat per l’ajuntament. Els darrers diumenges, alguns d’aquest joves es mobilitzen en un acte reivindicatiu amb músics en directe durant el mercat, on es reparteix un full informatiu per difondré aquesta problemàtica entre els ciutadans. La portaveu del grup recorda que a la gresca sempre s’ha fomentat la cultura entre els més joves.

L’ alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia reiterava ahir que s’havien rebut a l’ajuntament múltiples queixes de veïns i per aquest motiu s’ha decidit tancar el bar.

Fins al moment, s’han recollit 800 signatures per evitar el tancament del bar. Els usuaris del bar la gresca i del casal de joves asseguren que continuaran les mobilitzacions lúdiques per expressar la seva situació, tot i que no descarten intensificar el to de les seves reivindicacions.

ÚLTIMES NOTÍCIES