IniciNoticiesEntitatsBONA AFLUÈNCIA DE PÚBLIC EN EL PESSEBRE VIVENT DEL VEÏNAT DE SANT...

BONA AFLUÈNCIA DE PÚBLIC EN EL PESSEBRE VIVENT DEL VEÏNAT DE SANT PERE. L’ORGANITZACIÓ DEMANA MÉS IMPLICACIÓ DE TOTHOM PER CONTINUAR.

Prop de 100 figurants van representar aquest cap de setmana el ja tradicional pessebre vivent de Sant Pere. L’ermita del veïnat i els voltants es va convertir en l’escenari de les diferents escenes que representen el pessebre. El vice-president de l’associació de veïns, Josep Mediavilla, valorava molt positivament l’activitat.

Respecte el futur del pessebre vivent, Josep Mediavilla assegura que necessiten més suport social i de les institucions per seguir endavant.

Segons les opinions dels visitants, enguany el pessebre era molt complet. Aquesta era la cinquena edició del pessebre de Sant Pere, que oferia un caldo calent i la possibilitat d’entregar la carta a un patge reial, un cop finalitzada la visita.

D’altra banda, l’organització informa que es va trobar un guant de senyora de pell negre. La seva propietària pot recollir-ho en el local de l’associació de veïns.

ÚLTIMES NOTÍCIES