IniciNoticiesSocietatELS USUARIS DEL BAR LA GRESCA I DEL CASAL DE JOVES ENGEGEN...

ELS USUARIS DEL BAR LA GRESCA I DEL CASAL DE JOVES ENGEGEN UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES PER EVITAR EL TANCAMENT DEL BAR.

Els joves usuaris del Bar la Gresca i del casal de joves han engegat una campanya de recollida de signatures per evitar el tancament decretat per l’ajuntament. Els joves recorden que aquest és l’únic espai per als joves que promou la música, la cultura o la creativitat, a banda de ser un punt de referència per als artistes locals. Cal recordar que l’ajuntament va decidir fa unes setmanes iniciar el procés de tancament del bar la gresca, situat al casal de joves, per les molèsties de soroll que ocasionaven als veïns. En concret, aquestes molèsties s’ocasionen un cop finalitzats els concerts, a fora del bar, on els joves aprofiten per parlar abans de marxar. Els darrers diumenges, alguns d’aquest joves es mobilitzen en un acte reivindicatiu amb músics en directe durant el mercat, on varen repartir un full informatiu per difondré aquesta problemàtica entre els ciutadans. Els joves són conscients que un grup nombrós comporta algunes molèsties, però també creuen que des de les institucions s’hauria d’haver treballat per solucionar-ho, i no només per tapar-ho. Es recorda que des de la Gresca s’ha treballat per minimitzar les molèsties.

Fins al moment, s’han recollit 800 signatures per evitar el tancament del bar. Els usuaris del bar la gresca i del casal de joves asseguren que continuaran les mobilitzacions lúdiques per expressar la seva situació.

Manifest

DIGUEM NO AL TANCAMENT DE LA GRESCA

  • Perquè és l’únic espai per als joves que promou la música, la cultura, la creativitat, la llibertat i el respecte.
  • Perquè és un punt de referència per als artistes locals i de les comarques veïnes. Ha incentivat als joves a començar al mon de la música o l’art, respecte i la convivència.
  • Assumim que un grup nombrós de joves comporta algunes molèsties. També creiem que des de les institucions s’hauria d’haver treballat per solucionar-ho, i no només per tapar-ho.
  • Creiem que des de la Gresca s’ha treballat per minimitzar les molèsties, d’altre banda normals d’un casal de joves.
  • El bar La Gresca fa algunes de les funcions que corresponen al casal de joves:
  • Promoció de la música en viu i dels músics locals.
  • Foment del respecte entre joves de totes les edats, colors, races o condició i la seva llibertat d’expressió.
  • Intermediació entre joves, veïns i ajuntament, intentant sempre educar en el respecte.
  • Així com potenciar la nostra identitat, traslladant les tradicions, l’amor per la natura, el camp o la muntanya, als nostres dies.
  • Com a últim mostrar la Nostra disconformitat amb el tancament de la Gresca i les formes abusives en que s’ha realitzat.

Pots passar per la Gresca a donar el teu suport.
ENCARA ESTEM VIUS, VINE I FIRMA NO AL TANCAMENT.
Joventut Tordera

ÚLTIMES NOTÍCIES