IniciNoticiesRegidoriesL’AJUNTAMENT DE TORDERA TANCA EL BAR LA GRESCA DEL CASAL DE JOVES...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA TANCA EL BAR LA GRESCA DEL CASAL DE JOVES PER INCOMPLIR LA NORMATIVA. UN GRUP DE JOVES EXPRESSEN EL SEU MALESTAR PER LA DECISIÓ.

L’ajuntament de Tordera ha procedit a tancar el bar “la gresca”, situat als baixos del casal de joves. El consistori explica que s’havien rebut nombroses queixes de veïns, per el soroll i per l’ambient que hi havia en el bar. En aquest sentit, s’apunta que s’havia informat als propietaris de la gresca que s’estava incomplint la normativa i que havien d’aplicar mesures correctores. L’ajuntament després d’insistir, i veure que es continuava molestant els veïns, han decidit a clausurar el local.

Aquest fet a portat tensió a les xarxes socials i també al carrer. Aquest dies han aparegut en diversos indrets de Tordera pancartes molt crítiques contra la política de joventut de l’ajuntament de Tordera. Paral·lelament, a través de la xarxa social “Facebook” s’ha creat un grup anomenat “Joventut Tordera” on es posa de relleu el malestar d’un grup de joves, per aquest tancament. En el bar la gresca es realitzaven concerts amb música en directe i els responsables del grup de facebook recorden que l’ajuntament els va prometre, en el local del casal de joves, una sala de concerts. D’altra Banda, els darrers dies s’han vist penjats en diversos carrers i fins i tot en el pont de ferro pancartes reivindicatives en aquest aspecte. Entre els escrits, es llegeix “Perquè volem un regidor de joventut”; “L’ajuntament de Tordera no aposta per la seva joventut? Tordera per Tots?”; “Joventut de Tordera abandonada”; i “Dret d’expressió, no a la retirada de pancartes”.

Els membres d’aquesta plataforma juvenil i virtual s’han citat el proper dissabte, 11 de desembre a les 6 de la tarda, a les escales del casal de joves, per debatre sobre la situació. Per la seva banda, l’ajuntament de Tordera ha informat que treballaran per buscar un local, on poder fer concerts en directe, sense que aquesta activitat provoqui molèsties a veïns.

ÚLTIMES NOTÍCIES