IniciNoticiesPolíticaUNS 11.744 TORDERENCS ESTAN CRIDATS DIUMENGE A LES URNES. TOTS ELS COL...

UNS 11.744 TORDERENCS ESTAN CRIDATS DIUMENGE A LES URNES. TOTS ELS COL LEGIS ELECTORALS DE TORDERA ESTAN A PUNT PER LA CELEBRACIÓ DE LES ELECCIONS AL PARLAMENT.

Un total de 11.744 torderencs, estan cridats aquest diumenge a les urnes per escollir la futura composició del Parlament de Catalunya. Enguany les eleccions a Tordera presenten novetats.
Els electors que fins ara votaven al col·legi electoral Alcalde Vendrell ho faran, a partir de diumenge, al pavelló poliesportiu municipal. El secretari municipal, Lluis Xavier Viñuales explica aquest canvi.

D’altra banda, Els ciutadans que votaven al local de l’Associació de Veïns de Sant Pere ho hauran de fer a l’escola la Roureda (C/ de la Roureda s/n), on s’ubicaran tres meses. Els col·legis electorals de l’antiga escola Ignasi Iglésias (C/ Fleming), l’IES lluís Companys i el pavelló municipal es mantenen com els anys anteriors. Lluís Xavier Viñuales recorda que per votar cal presentar un document original d’ identificació.

Els col·legis electorals, obriran demà a les 9 del matí i fins les 8 del vespre, quan es portarà a terme el recompte de vots.

L’emissora municipal Ràdio Tordera, farà demà una àmplia cobertura informativa de la jornada electoral a la població. A més de connectar amb Catalunya informació, s’oferiran butlletins informatius propis per donar a conèixer els índexs de participació i les possibles incidències de la jornada. A les 8 del vespre, darrera connexió amb els corresponsals, i recompte de vots. Ràdio Tordera, tancarà la seva emissió amb els resultats definitius al nostre poble i les reaccions dels polítics locals.

ÚLTIMES NOTÍCIES