IniciNoticiesSocietatELS CARRERS DEL NUCLI ANTIC ES CONVERTIRAN EN ZONA PEATONAL, ABANS DE...

ELS CARRERS DEL NUCLI ANTIC ES CONVERTIRAN EN ZONA PEATONAL, ABANS DE NADAL.

El projecte de pacificació del trànsit al nucli urbà de Tordera entra a la seva recta final. Un cop enllestit les obres d’arranjament i millora del pàrquing centre vila, aviat s’iniciarà la darrera fase que serà la peatonalització progressiva dels carrers del centre, que es farà d’acord amb els veïns i comerciants de la zona. Aquest dies s’està reposant paviment trencat o defectuós dels carrers Sant Ramon, Espases, Creus i Ciutadans. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explica que durant els propers dies es procedirà a finalitzar els darrers detalls d’adequació de l’espai.

Joan Carles Garcia assegura que s’està en el procés de saber com s’ha de tancar el trànsit rodat al nucli antic.

L’alcalde explica que convertir els carrers del centre vila en zona peatonal, serà beneficiós per veïns, comerciants i ciutadans en general.

Fa un parell de mesos, van finalitzar les obres d’arranjament i millora del pàrquing centre vila. Aquest té capacitat per a quaranta vehicles i segueix les característiques de la zona blava, 90 minuts d’aparcament gratuït. A banda d’aquest aparcament també s’ha asfaltat el pàrquing públic situat entre els carrers Sant Antoni i Puigvert, davant del parc de la sardana. Aquesta aparcament no té limitació horària. Les obres de millora d’aquest sector es complementaran els pròxims dies amb la construcció de la rotonda al carrer Puigvert i el canvi de circulació als carrers Pere IV i Joan Miró. Amb la instal·lació de la rotonda es vol guanyar en seguretat viària, reduint la velocitat dels vehicles, i millorar la mobilitat en l’encreuament dels carrers Puigvert, Pere IV, Roger de Flor i Sant Antoni. Finalment, a partir d’aquest novembre, els carrers de Pere IV i de Joan Miró són de sentit únic, entrada per Puigvert i sortida per Roger de Llúria.

ÚLTIMES NOTÍCIES