IniciNoticiesPolíticaJudith Toronjo és proposada per ser la nova secretària d'organització de Junts

Judith Toronjo és proposada per ser la nova secretària d’organització de Junts

La torderenca molt previsiblement serà escollida secretària d’organització en el congrés nacional de Junts que comença avui a Calella

La diputada al Parlament Judith Toronjo optarà a ser la nova secretària de Junts per Catalunya, en el congrés nacional de Junts que es celebrarà a partir d’avui i fins diumenge a Calella. Toronjo ocuparà el lloc de David Torrents, afí a Laura Borràs.

En un missatge ahir a les xarxes socials, la torderenca es mostrava agraïda per la confiança del President Carles Puigdemont i el Secretari General Jordi Turull per proposar-la per a la Secretaria d’Organització de Junts.

Toronjo està afiliada a Junts per Catalunya des del 2020 i és diputada al Parlament, tot i que amb 18 anys ja militava a la Joventut Nacionalista de Catalunya. En l’última legislatura ha estat en comissions de feminisme, recerca i empresa. És llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

En el congrés que comença avui a Calella, l’expresident Carles Puigdemont tornarà a agafar formalment les regnes de la formació. També està previst que Jordi Turull continuï com a secretari general, com va confirmar el mateix Puigdemont, i que Míriam Nogueras, Josep Rius i Antoni Castellà siguin vicepresidents.

ÚLTIMES NOTÍCIES