IniciNoticiesEsportsTorna el túnel del terror organitzat pel CFTordera el 31 d’octubre

Torna el túnel del terror organitzat pel CFTordera el 31 d’octubre

Es tracta d’una activitat de por que es basa en un recorregut molt treballat ubicat en als vestuaris de la piscina municipal i exteriors

S’apropa el dia de Halloween i el CFTordera, un any més, ja té organitzat el túnel del terror. Serà la quarta edició d’una activitat que és tot un èxit, l’any passat van arribar a passar 1000 persones pel passatge en una tarda. Es tracta d’una activitat de por que es basa en un recorregut molt renovat ubicat en als vestuaris de la piscina municipal i exteriors. En Jimmy Romaguera, membre del CFTordera, explica com va néixer la idea.

Túnel terror 1

“No ens pensàvem que tingués aquesta repercussió”

En Cristian Noguerol i en David Ribas, organitzadors del túnel, avançaven que la por serà diferent depèn del que vulgui el públic.

Túnel terror 2

A partir de les 18:00h podran entrar els jugadors del CFTordera i a les 19:30h s’obriran les portes a tothom qui vulgui viure aquesta experiència. Enguany, els organitzadors han posat una entrada simbòlica per regular l’afluència de públic i que es podrà comprar abans d’entrar al túnel. A més, també hi haurà musica en directe, bar i moltes sorpreses.

ÚLTIMES NOTÍCIES