IniciNoticiesEsportsTots els primers equips de Tordera juguen demà dissabte

Tots els primers equips de Tordera juguen demà dissabte

El CFTordera al camp de la Penya Bons Aires, el masculí del CEEB Tordera i el Futsal Tordera ho faran al pavelló dels països catalans i el femení del CEEB Tordera i el CPTordera juguen a Astúries

Cap de setmana esportiu on tornen a posar-se en joc totes les competicions dels primers equips torderencs. La jornada serà completa demà dissabte. La tarda començarà a les 16:30h amb el partit del CFTordera que visita el camp de la Penya Bons Aires (Salt). L’equip està fent una arrencada de campionat impecable, segueix invicte, jugant molt bé i amb només 2 gols encaixats. Els jugadors torderencs Pau Llastarry i Oscar Ruscalleda compartien a El Show dels Esports que només tenen en el cap anar partit a partit sumant els 3 punts.

Pai i Oscar prèvia

“ens hem de centrar en el nostre objectiu”

Aquest duel del CFTordera es podrà seguir en directe per la 107.1 FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera.

En el nostre municipi es jugaran dos partits al pavelló dels Països Catalans. Primer ho farà el sènior masculí del CEEB Tordera que s’enfrontarà al CB Olot a les 17:00h de la tarda amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria a segona catalana de bàsquet. Tot seguit, a les 19:15h serà el torn del debut del sènior del Futsal Tordera a primera divisió catalana contra el Guíxols Futsal.

Finalment, el sènior femení del CEEB Tordera i el CPTordera jugaran a Asturies a la mateixa hora, a les 20:00h tots dos partits. Les noies de LF2 disputaran la tercera jornada de lliga Avilès contra el Sanfer art-chivo. Es podràs seguir pel canalFEB.

I l’equip torderenc d’hoquei patins donarà el tret de sortida un any més a l’OK Lliga Plata enfrontant-se a l’Oviedo Roller HC. El matx l’oferirà Ràdio Tordera en directe per la 107.1FM i pel canal de Youtube de l’emissora.

ÚLTIMES NOTÍCIES