IniciNoticiesEsportsAquest dissabte s'estrena el primer equip del CPTordera a l'OK Lliga Plata...

Aquest dissabte s’estrena el primer equip del CPTordera a l’OK Lliga Plata Nord

Ho farà a les 20:00h de la tarda a la pista de l’Oviedo, equip asturià recentment ascendit a la categoria. Tot i això, l’entrenador ja ha avisat que serà un duel complicat amb un ambient que pressionarà

A partir d’aquest cap de setmana ja estaran en marxa totes les competicions esportives dels primers equips torderencs. L’OK Lliga Plata era la competició que encara no havia aixecat el teló i serà el torn aquest dissabte. Un any més, el primer equip del Club Patí Tordera competirà a la segona màxima competició estatal d’hoquei patins, i ho farà al grup nord. L’estrena del conjunt torderenc serà a la pista de l’Oviedo. L’entrenador de l’equip, Franc González, fa una valoració de com està l’equip.

Franc inici lliga 1

“estem molt motivats i conscients del que ens estem jugant”

El CPTordera començarà jugant fora de casa, i a més, en desplaçament llarg. Precisament contra l’Oviedo, un conjunt asturià que ha ascendit aquest any a l’OK Lliga Plata. Tot i això, Franc González avisa que serà un duel complicat amb un ambient que pressionarà.

Franc inici lliga 2

La plantilla ha patit dues baixes (Pablo Torres i Sergi Guerrero) i ha incorporat 2 fitxatges (Max Martos i Clarence Kingston), a més del segon porter, en Xavier Gubau, que puja de la base. L’objectiu principal serà un cop més, aconseguir la permanència el més ràpid possible. Tots els enfrontaments de la temporada es podran seguir en directe per la 107.1 FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera, començant per aquest dissabte a les 20h.

ÚLTIMES NOTÍCIES