IniciNoticiesEducacióTallers de jocs d'estratègia per a totes les edats a l'espai educatiu...

Tallers de jocs d’estratègia per a totes les edats a l’espai educatiu Gronxadors

En Daniel Angelats, actual campió del món del Carcassone, és el professor d’aquesta extraescolar que busca aportar capacitats, valors i ètica

L’espai educatiu Gronxadors ofereix per aquest nou curs escolar una extraescolar enfocada en els jocs d’estratègia. Uns tallers que són per totes les edats i que imparteix el torderenc Daniel Angelats, actual campió del món del Carcassone. Ell mateix avançava la nova activitat.

Gronxador Angelats 1

A través de molts jocs de taula disponibles en l’activitat, l’objectiu fonamental és l’anàlisi, reflexió i desenvolupament de la ment al voltant de la implementació dels jocs de taula en la vida de qualsevol persona. També serveixen per fer reflexionar sobre com aprofitar al màxim el potencial educatiu dels jocs, sobretot en etapes de primària, secundària, batxillerat o adults. Angelats explica que aporta aprendre a jugar a jocs d’estratègia.

Gronxador Angelats 2

“penso que els jocs ens aporta moltes coses, ens ensenyen a guanyar i a perdre, però també a reflexionar”

L’extraescolar està oberta a totes les edats i us podeu apuntar trucant al 669 08 79 55 o al correu @gronxadorsespaieducatiu@gmail.com. Recordem que el local es troba al Carrer Sant Antoni, 3.

ÚLTIMES NOTÍCIES