IniciNoticiesEducacióLA REGIDORA D'ENSENYAMENT, MARIA ANGELS CAYRO, CONFIRMA QUE MÉS DE 30 FAMÍLIES...

LA REGIDORA D’ENSENYAMENT, MARIA ANGELS CAYRO, CONFIRMA QUE MÉS DE 30 FAMÍLIES DE TORDERA NO TENEN PLAÇA D’ESCOLA BRESSOL I NEGA QUE L’EQUIP DE GOVERN NO ESTIGUI FENT RES PER SOLUCIONAR-HO.

La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro, ha volgut aclarir la situació real de l’escola bressol a Tordera, desprès que el partit socialista donés a conèixer que enguany 30 famílies de la població es quedarien sense plaça.
Cayro, ha explicat que Tordera ha patit en mig any un augment espectacular de nens censats en aquesta franja d’edat. Xifra que a fet desbordar les previsions de l’equip de govern.

Actualment, hi ha dos centres a Tordera que compten amb el servei d’escola bressol: el col·legi Sant Josep i Brianxa. Cayro, ha explicat que l’escola Sant Josep té les places cobertes per nens de 0 anys i 2 anys i que queden tres places lliures per 1 any. Tot i això, 2 nens de P-2 s’han quedat sense plaça. L’escola Brianxa en P-1 han quedat sense lloc 7 nens i en P-2, un total de 25 nens no han obtingut plaça. En total, 7 nens de P-1 i 27 nens de P-2 no han pogut accedir enguany a les escoles de Tordera. En aquest sentit, Maria Angels Cayro, ha destacat que el govern sempre ha treballat per aquest tema i que en aquest moments s’esta buscant una solució per totes les famílies.

Maria Angels Cayro, ha volgut negar les acusacions del PSC, de manca de sensibilització amb el tema i de destinar els diners dels ciutadans a pagar els sous dels tècnics que assessoren els regidors.

La regidora d’ensenyament, ha recordat que el programa electoral de CiU, ja figurava la construcció d’una escola bressol privada. Cayro, ha assegurat que l’equip de govern ja té ofertes i promet que l’escola serà una realitat, tant aviat com sigui possible.

ÚLTIMES NOTÍCIES