IniciNoticiesTecnologiaEl Consell Comarcal del Maresme impulsa un curs de vídeo marketing per...

El Consell Comarcal del Maresme impulsa un curs de vídeo marketing per a empreses

La formació és durà a terme durant tres sessions: el 8, el 15 i el 22 d’octubre, de 9:30 ha 12:30

El Consell Comarcal del Maresme ha posat en marxa un curs online de vídeo marketing amb l’objectiu d’ajudar a autònoms i petites empreses a millorar la seva presència a les xarxes socials. El curs, que està subvencionat al 100% per la Diputació de Barcelona, ​​ensenya a crear continguts audiovisuals de qualitat utilitzant només un telèfon mòbil.

A través d’aquesta formació, els participants aprendran tècniques de gravació, narrativa audiovisual i postproducció, així com la millor manera d’exportar i difondre els vídeos a les xarxes socials. El contingut inclou aspectes tècnics dels smartphones, aplicacions per a l’edició de vídeo i l’ús d’accessoris bàsics per millorar la qualitat de les gravacions.

Dirigit a autònoms, directius i gestors de petites i mitjanes empreses, el curs ofereix una oportunitat per desenvolupar habilitats en la creació de continguts visuals atractius i efectius, ideals per promocionar projectes i serveis. La formació és durà a terme durant tres sessions: el 8, el 15 i el 22 d’octubre, de 9:30 ha 12:30

Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes per a totes aquelles persones interessades.

ÚLTIMES NOTÍCIES