IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana només el sènior masculí del CEEB Tordera juga...

Aquest cap de setmana només el sènior masculí del CEEB Tordera juga a casa contra el CB Llinars

El CFTordera es desplaça al camp del Sant Feliu de Guíxols i el femení del CEEB Tordera viatja a León. També 6 competidors del TKD+Tordera participaran en l’Open Internacional de Benidorm

Nou cap de setmana esportiu que es concentra tota l’activitat en la jornada de dissabte. El sènior masculí del CEEB Tordera és l’únic equip que jugarà al nostre municipi. Ho farà demà a les 19:15h contra el CB Llinars. Els torderencs buscaran la tercera victòria consecutiva. En parlava del duel, l’entrenador Marc Delemus.

Delemus prèvia Llinars

Qui també intentarà sumar el triomf i la tercera victòria a la lliga és el CFTordera que es desplaça al camp del Sant Feliu de Guíxols. El partit serà a les 20:00h i es podrà seguir en directe per la 107.1 FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera. El tècnic torderenc, en Guillem Ferrer, explica quin missatge a transmès a la plantilla en aquest inici de lliga.

Ferrer prèvia Guíxols

“volem treballar més i millorar, i els jugadors estan amb això al 100%”

Per la seva banda, el sènior femení del CEEB Tordera de LF2 afronta amb il·lusió la primera jornada de lliga i el primer desplaçament de la temporada. Viatjaran demà cap a León per jugar el partit a les 20:30h. El duel es podrà seguir en directe pel canal FEB. També cal destacar la competició que el TKD+Tordera. La matinada de dissabte, es desplaçaran cap a Castelló, per participar en l’Open Internacional de Benidorm. Ho faran amb un grup de sis competidors: L’Unai Sayago, en Joel Blanco, l’Ainhoa, en Jaume, la Yasmín i l’Héctor Pavón.

ÚLTIMES NOTÍCIES