IniciNoticiesCulturaArriba la 3a edició de la Fira Medieval

Arriba la 3a edició de la Fira Medieval

Serà aquest dissabte i hi haurà parades i activitats durant tot el dia

L’Associació d’Artesans i l’Associació de Famílies Especials de Tordera (AFET) organitzen aquest dissabte la III Fira Medieval. Serà al Parc de la Mullera i hi haurà activitats des de les 10 h fins a les 23 h. Serà un programa variat i on participen diferents entitats i associacions, que ompliran de música, balls, parades i espectacles la jornada. Una de les principals novetats és que serà una fira ambientada en el personatge de Pere Botero. En aquest sentit, l’organització ha preparat fins i tot una gimcana. Escoltem Vanessa Morán.

Gimcana medieval

“Seran quatre o cinc proves d’interactuar amb les parades d’artesania”

La idea que Pere Botero fos el protagonista del dia va néixer en assemblea i es va debatre prèviament. Segons una de les organitzadores, Carol Torner, la llegenda del pagès forma part de la identitat de l’associació.

Pere Botero

En aquesta reunió també es va decidir avançar les dates i fer-ho un mes abans del que s’havia fet l’anterior fira per intentar evitar ventades i pluges. Les activitats aniran adreçades a tots els públics i s’ha intentat fer xarxa amb una gran diversitat d’entitats.

ÚLTIMES NOTÍCIES