IniciNoticiesEntitatsL’Esplai de la Gent Gran organitzarà classes de ioga per començar el...

L’Esplai de la Gent Gran organitzarà classes de ioga per començar el curs

Les places són limitades i ja s’han esgotat, tot i que l’associació intentarà ampliar les hores

L’Esplai de la Gent Gran començarà aquest pròxim 9 d’octubre a impartir classes de ioga. Seran els dimecres al matí i es farà d’11:00h a 12:00h. Durarà fins a mitjan desembre, quan l’associació fa una petita aturada per les festes. Les places són limitades i ja s’han esgotat, tot i que tal com afirma el president, Jordi Catalan, l’associació intentarà ampliar les hores perquè la proposta ha tingut molta demanda.

Ampliació hores

“No sé si aconseguirem doblar les classes, però hi veig moltes ganes”

L’activitat serà de pagament i es farà en el mateix local. Cal recordar que l’esplai ha quedat tancat del 15 de juliol al 3 de setembre per unes obres, però a poc a poc va recuperant la seva activitat. Catalan emfatitza els punts forts de l’espai físic.

Importància local

Les reformes van permetre pintar l’estructura que hi ha sobre el fals sostre amb pintura ignífuga, la instal·lació de mànegues d’aigua contra incendi i la implantació de llums LED. Totes aquelles activitats que no s’han pogut dur a terme durant l’estiu ara s’hauran de recuperar. Entre elles hi ha l’homenatge als socis de més edat de l’Esplai de la Gent Gran i una petita orquestra, que definiran les dates en les pròximes setmanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES