IniciNoticiesSalutArranca la doble vacunació de la grip i la Covid a les...

Arranca la doble vacunació de la grip i la Covid a les residències d’avis

Aquest dies també es vacunaran a les persones que estan en atenció domiciliària

El CAP Tordera ha començat la primera fase de la vacunació contra grip i la COVID. El primer torn és per als col·lectius més vulnerables com els interns de residències, centres de persones amb discapacitats i en general, majors de 80 anys a la banda de qui rep atenció domiciliària i les dones embarassades. La resta de població a qui és recomana alguna d’aquestes vacunes es pot posar a partir de la segona quinzena d’octubre. Evitar complicacions i reduir l’impacte en el sistema sanitari són els dos grans objectius de la campanya.

El 14 d’octubre començarà la vacunació massiva a Tordera a l’Esplai de la Gent Gran. A partir d’avui ja es pot demanar cita a l’ambulatori, tal i com assenyala l’adjunta a direcció del CAP Tordera, Núria Roure.

Covid

“ja es pot demanar hora per la vacunació”

Les vacuna contra la grip protegeix aquest any contra quatre soques diferents del virus i la de la COVID-19 fa front a la variant JN1. L’objectiu del Departament de Salut, ha explicat el conseller, és que el 75% de persones de més de 60 anys estiguin vacunades, així com el 75% del personal sanitari i el 60% d’embarassades i persones amb condicions de risc.

ÚLTIMES NOTÍCIES