IniciNoticiesEsportsEl PA Tordera recupera el grup de show júnior aquesta temporada

El PA Tordera recupera el grup de show júnior aquesta temporada

Són 9 patinadores d’entre 11 i 17 anys les que formen l’equip dirigit per en Max Coelho

El Patinatge Artístic Tordera amplia els seus grups de competició. Amb la consolidació del quartet sènior en les grans cites, el club recupera aquesta temporada el grup show júnior. Fa uns anys que va desaparèixer, i ara, volen tornar a obrir un nou cicle amb les patinadores d’entre 11 i 17 anys. Totes elles són del club i han competit individualment. Ens ho explicava el nou president de l’entitat, Xavier Recio, i la patinadora sènior, Anna Jové.

PA Tordera Show

“estem molt contents d’arrencar aquest projecte amb nenes joves i anar treballant a poc a poc”

El projecte és a llarg termini, però un cop la Federació publiqui el calendari de competició miraran d’inscriure el grup de show en 1 dels 4 nivells.

Més enllà d’aquesta novetat, totes les patinadores del PA Tordera estan preparant les seves coreografies. També s’està treballant per poder organitzar un festival de patinatge a final de temporada. Ens ho avançava ell mateix, en Xavier Recio.

PA Tordera festival

L’entitat torderenca té inscripcions obertes a partir de 3 anys. El PA Tordera també convida als nens que puguin anar a provar i conèixer el món del patinatge.

ÚLTIMES NOTÍCIES