IniciNoticiesEsportsEls Maduixots encaren els últims dies abans de participar en el Concurs...

Els Maduixots encaren els últims dies abans de participar en el Concurs de Castells de Torredembarra

La plaça del Castell reunirà diumenge una dotzena de colles vingudes d’arreu del territori català. Més de 160 persones acompanyaran a la colla en aquesta cita castellera

La Colla Castellera i la Selva Marítima participa aquest diumenge en el Concurs de Castells de Torredembarra. La voluntat és portar les construccions amb més dificultat i, per això, més de 160 persones acompanyaran a la colla en aquesta cita castellera.

El Concurs se celebra cada 2 anys i aquest serà el tercer concurs de Castells al qual participen els Maduixots. El 2018 ja es van classificar en el de Torredembarra, i el 2022 a Tarragona on van fer una actuació amb 4d7a, 5d7, 7d7. Els 2 cocaps de colla, Pol Torrent i Mercè Masferrer, expressaven que és un orgull representar l’Alt Maresme en l’espectacle casteller més gran.

Maduixots concurs castells

“és una oportunitat de fer una actuació amb molta visibilitat i poder arrossegar molta gent”

Els assajos dels Maduixots són al local de Palafolls els dimarts a partir de les 19 h la canalla i els divendres a les 19:30h. Aquestes darreres setmanes han preparat l’actuació del Concurs de Castells amb la Diada Castellera de La Minerva de Calella i a Lloret de Mar amb Castellers de Vilafranca i Guillats de la Selva.

ÚLTIMES NOTÍCIES