IniciNoticiesEntitatsLes fotografies finalistes del Concurs de Festa Major ja estan exposades

Les fotografies finalistes del Concurs de Festa Major ja estan exposades

Es poden visitar al local del Fotoclub Tordera des d’avui i fins al 13 d’octubre

Les fotografies finalistes del Concurs de Festa Major organitzat pel Fotoclub Tordera ja estan exposades. Es podran visitar al local de l’entitat (C/Aragó, 11) des d’avui i fins al 13 d’octubre tots els dilluns i dimecres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h. També es podrà fer els dissabtes de setembre de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i els diumenges d’octubre de 10:00h a 13:00h.

Els resultats i els premis no se sabran fins al dia 13, on es desvelaran quins dels finalistes ha estat guardonat. El president de Fotoclub, Xavi Llop, fa un bon balanç d’aquesta edició tot i que admet que la participació ha estat baixa.

Llop balanç

“La baixa participació no és només cosa nostra, a altres entitats els passa el mateix”

Llop no considera que la nova quota de participació de 10 euros hagi pogut afectar. Aquesta taxa es va demanar per col·laborar amb l’entitat en un moment en què, segons s’apunta, cada vegada es reben menys subvencions.

Per altra banda, el Fotoclub ja escalfa motors per celebrar una nova edició del concurs del Pont de Ferro, en el qual els participants hauran de fer fotos en qualsevol lloc de Tordera de qualsevol any, tot i que no es podran repetir fotografies ja presentades en anys anteriors. Enguany, tal com assenyala el president, es presenta una novetat en l’entrega.

Llop format

Els concursants podran presentar un màxim de cinc fotografies i la inscripció té un cost de 10 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES