IniciNoticiesEsportsEl sènior masculí del CEEB Tordera i el CFTordera comencen en molt...

El sènior masculí del CEEB Tordera i el CFTordera comencen en molt bon peu la lliga

Dues victòries importants a domicili pels conjunts torderencs. En bàsquet, 60 a 75 contra el CB Tona, i en futbol, 1 a 3 contra el Lloret

Molt bona estrena dels dos sèniors que aquest passat cap de setmana han començat les seves respectives lligues. Dissabte, el CEEB Tordera masculí va fer els deures a la pista del CB Tona guanyant per 60 a 75. Enfrontament ajustat a la primera part on els torderencs van aconseguir marxar a vestidors només dos punts per sobre en el marcador. Però a la represa, els torderencs van eixamplar distàncies amb un parcial de 10 a 20 al tercer quart. Primer triomf de l’equip de Marc Delemus.

Diumenge, el CFTordera va seguir la línia victoriosa emportant-se els primers 3 punts de la temporada en la seva estrena a tercera catalana al camp del Lloret (1-3). Bones sensacions en un partit molt dur i on els torderencs els va costar entrar en el joc, en una primera part plena d’imprecisions. Gràcies a un segon temps on els jugadors es van sentir més còmodes, els gols van arribar dels peus d’Oriol Salgado, que va obrir el marcador, i de Marc Ruiz per partida doble, primer trencant l’empat a 1 i després marcant el tercer i últim per sentenciar el duel. Escoltem el torderenc Marc Ruiz valorant el primer partit de l’equip.

Marc Ruiz

El CFTordera s’estrenarà el proper dissabte a casa aquesta temporada a les 18:00h. Serà contra el Sils.