IniciNoticiesEsportsEl primer equip del CF Tordera dona el tret de sortida a...

El primer equip del CF Tordera dona el tret de sortida a Tercera Catalana amb un derbi contra el CF Lloret

L’equip és nou a la categoria després de descendir la temporada anterior. Davant es trobaran un grup exigent amb diversos rivals de pobles del costat

Ja tenim aquí l’inici de lliga a la Tercera Catalana de futbol. Arriba l’hora de la veritat pel conjunt que s’estrena sota les ordres de Guillem Ferrer. L’equip és nou a la categoria després de descendir la temporada anterior. Davant un grup exigent amb diversos rivals de pobles del costat, els grocs i vermells amb una plantilla reforçada i jove, intentaran plantar cara i poder ser un dels rivals que es posicioni des del principi com a candidat a tornar a pujar. Guillem Ferrer, entrenador del primer equip del CFTordera, assegura que l’equip està preparat per començar la lliga i afrontar els obstacles que es trobi.  

Guillem Ferrer inici 1

La plantilla ha patit baixes, però també ha incorporat d’altres que reforcen el bloc que es manté de la temporada anterior. La darrera incorporació és l’Arnau Pedemonte, que torna a Tordera després de marxar al Tossa.

Guillem Ferrer inici 2

“plantilla tancada, però sempre hi ha lloc per si arriba algú per sumar”

L’inici de la competició a la Tercera Catalana pel primer equip serà el diumenge al camp del CF Lloret a les 16h. Ferrer dóna detalls del primer rival del conjunt torderenc.

Guillem Ferrer inici 3

El duel el retransmetrà per Ràdio Tordera a través de la 107.1 FM i el canal de Youtube de l’emissora.

ÚLTIMES NOTÍCIES