IniciNoticiesEsportsDissabte el sènior masculí del CEEB Tordera s’estrena a la lliga visitant...

Dissabte el sènior masculí del CEEB Tordera s’estrena a la lliga visitant la pista del CB Tona

L’objectiu que es marca l’equip és pujar de categoria. El partit serà a les 17:45h

Aquest dissabte, els jugadors de segona catalana de bàsquet tornen a sortir a pista. El sènior masculí del CEEB Tordera que militarà un any més a la categoria, ja està preparat per realitzar una nova temporada amb una plantilla que ha incorporat jugadors nous. També s’estrenarà a la banqueta en Marc Delemus que confessava a El Show dels Esports que és important començar la lliga amb victòria, i a més, si és fora de casa.  

Marc Delemus inici 1

11 jugadors aniran convocats per disputar la primera jornada de campionat. Els torderencs visiten la pista del CB Tona. Delemus comentava les sensacions bones que ha deixat l’equip en els partits amistosos de pretemporada.

Marc Delemus inici 2

“m’emporto la capacitat de competir de l’equip”

El grup estarà format per 14 equips, tots els rivals del Tordera seran diferents respecte a la temporada passada. L’entrenador del primer equip masculí avançava els equips que a priori seran més complicats.

Marc Delemus inici 3

El missatge que ha transmès des del principi és pujar de categoria, a primera catalana. Aquesta lluita pel títol comença pels torderencs, dissabte a les 17:45h.

ÚLTIMES NOTÍCIES