IniciNoticiesEsportsL’equip d’esports de Ràdio Tordera inicia avui un nou curs esportiu amb...

L’equip d’esports de Ràdio Tordera inicia avui un nou curs esportiu amb la 18ena temporada del Show dels Esports

Les retransmissions esportives, les tertúlies, les entrevistes als i les esportistes, les prèvies amb els entrenadors dels primers equips i les seccions tindran un pes important en la configuració del programa

Avui dijous 12 de setembre s’engeguen els motors de la nova temporada esportiva a Ràdio Tordera. Aquesta nova programació de tardor-hivern-primavera continuarà apostant, una temporada més, per la proximitat, la difusió de les activitats i el moviment del dia a dia de les entitats esportives torderenques. Ho explica la Yunsara Barcial, cap d’esports de l’emissora.

yunsara temporada

“que els protagonistes trobin en el show diari un espai per poder explicar el que fan i com ho fan”

El Show dels Esports, el programa esportiu diari porta en antena des del 2006, tornarà a fer el seguiment de l’actualitat dels clubs del municipi de dilluns a divendres de 20 a 21h i repetit de 6 a 7h del matí. L’esport base, les entrevistes als i les esportistes, les prèvies amb els entrenadors dels primers equips i les seccions dels col·laboradors habituals tindran un pes important en la configuració del programa. També es mantindrà la tertúlia dels dijous a través del canal de Youtube.

Les retransmissions dels primers equips de l‘hoquei patins, bàsquet i futbol continuaran formant part dels continguts setmanals dins de la programació del cap de setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES