IniciNoticiesCulturaDiumenge finalitza el període per presentar fotografies al concurs de Festa Major

Diumenge finalitza el període per presentar fotografies al concurs de Festa Major

El veredicte serà el 14 de setembre i el lliurament de premis el 13 d’octubre a les 12 h.

Darrers dies per presentar fotografies en els dos concursos fotogràfics que impulsava Fotoclub Tordera per la Festa Major.

El concurs es dividia en tres temàtiques dintre del marc de Festa Major: la Categoria A, en la qual les fotografies hauran de ser preses durant els actes que no siguin el correfoc, la Categoria B, en la qual les fotos hauran de ser exclusivament del correfoc, i la Categoria C, que seran les fotografies presentades només pels socis i podran ser una barreja de les dues categories anteriors. Només es podrà guanyar en una de les temàtiques. El president de l’entitat, Xavi Llop, explicava el perquè d’aquesta separació.

“Quan ho fem tot junt sempre guanyen les fotografies de foc”

Amb relació als premis de la categoria adulta i socis seran recompenses econòmiques: 100 euros pel primer classificat i 50 pel segon i tercer, respectivament. En el cas dels petits, el primer premi serà una càmera KODAK PIXPRO AZ425 i el diploma, mentre que pel segon i tercer classificat la recompensa serà un diploma i un trofeu.

El veredicte serà el 14 de setembre i el lliurament de premis el 13 d’octubre a les 12 h. Per altra banda, del 18 de setembre al 20 d’octubre les fotografies estaran exposades a la pàgina web. Del 23 de setembre al 13 d’octubre estaran exposades al local (C/Aragó, 11) tots els dilluns i dimecres de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h. També ho estaran els dissabtes de setembre de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h i els diumenges d’octubre de 10 h a 13 h.

ÚLTIMES NOTÍCIES