IniciNoticiesSocietatTestimonis del crim comés a Tordera el 2022 apunten que els acusats...

Testimonis del crim comés a Tordera el 2022 apunten que els acusats tenien intenció de robar marihuana

Aquesta setmana ha començat el judici dels fets a l’audiència de Barcelona

Dos amics de l’home mort a trets a la urbanització Sant Daniel de Tordera l’any 2022 han indicat que els acusats tenien intenció de robar-li diversos quilos de marihuana. Ho han explicat en la tercera sessió del judici que se celebra a l’Audiència de Barcelona. Els dos testimonis que estaven presents en el moment dels fets, han dit que els quatre processats i un cinquè home que es troba fugit de la justícia, van acudir al pis per tirar endavant una compra de nou quilos de droga que havien aparaulat el dia anterior. Han apuntat que “en menys de vint segons” i sense que hi hagués cap discussió prèvia, els compradors van treure “una o dues pistoles”. A més, han afegit que la víctima va “abalançar-se” damunt un dels acusats abans que disparés.

Un sergent dels Mossos que ha comparegut davant el jutge aquest dimecres ha explicat que la investigació policial es va vincular amb un narco assalt i que l’objectiu dels acusats era endur-se les substàncies estupefaents “al risc que fos”.

També ha apuntat que la droga comissada en aquest operatiu podria tenir un valor de 100.000 euros i que d’acord amb les imatges, la persona que apareix amb una arma a la mà és l’home que es troba fugit de la justícia.

El ministeri fiscal i l’acusació demanen penes de presó de 27 anys pels quatre acusats del crim perpetrat el 2022 a Sant Daniel.

ÚLTIMES NOTÍCIES