IniciNoticiesEsportsAquest dissabte l’Oncolliga Tordera prepara una passejada i un sopar solidari

Aquest dissabte l’Oncolliga Tordera prepara una passejada i un sopar solidari

Serà un recorregut fàcil de 8km. Les inscripcions tenen un preu de 10 euros i es poden reservar a www.oncolligagirona.cat. El recapte anirà destinat a ajudar els malalts de càncer i a la seva investigació

La Delegació Oncolliga Tordera està enllestint els últims detalls per celebrar la segona passejada solidària al nostre municipi. L’activitat serà aquest dissabte 7 de setembre amb sortida a les 19:00h de la tarda des de la pista de Sant Andreu. Tot apunta que la previsió de pluja per aquests propers dies no farà perillar l’activitat, en tot cas, l’organització avisarà de qualsevol possible canvi a través de les xarxes socials. La portaveu d’Oncolliga Tordera, Judit Martín, explica que el recorregut és fàcil, d’uns 8km, i assequible per a tots els públics.

“és pels voltants de Fibracolor perquè sigui una activitat familiar”

Un cop vagin arribant els/les participants a la pista de Sant Andreu es trobaran als voluntaris amb el sopar preparat, un entrepà d’embotit + beguda (aigua o vi) + servei de barra. El preu de la inscripció són 10 euros i també inclou un avituallament a meitat de recorregut. Martín detalla com es pot apuntar la gent abans del dissabte.

Presencialment, el mateix dissabte també es podrà apuntar qui vulgui des d’una hora abans de l’inici, a les 18:00h.

Totes les activitats de la Delegació Oncolliga Tordera són per recaptar fons per ajudar els malalts de càncer i els seus familiars. Martín expressa que estan molt contents/es amb la resposta dels torderencs i torderenques en totes les activitats que organitzen.

És imprescindible porta roba còmode.

ÚLTIMES NOTÍCIES