IniciNoticiesEl torderenc Jordi Caupena, escollit nou cap de comunicació de la Conselleria...

El torderenc Jordi Caupena, escollit nou cap de comunicació de la Conselleria de Drets Socials i Inclusió

El periodista dirigirà un equip de set persones i vetllarà per la imatge i els discursos de la consellera Mònica Martínez Bravo

El torderenc Jordi Caupena Mas ha estat escollit nou cap de comunicació de la Conselleria de Drets Socials i Inclusió. Així es va confirmar fa ben pocs dies en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, que continua anunciant càrrecs i perfilant el nou govern de Salvador Illa. Caupena, que és membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya i compta amb més de 25 anys d’experiència en l’àmbit de la comunicació, assegura que es mostra entusiasmat davant d’aquesta nova etapa.

“És un canvi de registre total”

La tasca del periodista serà dirigir un equip de comunicació i vetllar per la imatge i els discursos de la consellera Mònica Martínez Bravo. Saber quan i com enviar els missatges i les notícies serà el repte principal del torderenc. Per altra banda, que Martínez guanyi en popularitat i que les polítiques socials tirin endavant també estarà dins del seu marc d’actuació.

Jordi Caupena té els seus inicis a Ràdio Tordera, on amb només 12 anys ja presentava discs. Als anys següents, va exercir de periodista a El Punt, al Diari de Girona, a l’Agència Efe i es va convertir en el corresponsal més jove de Catalunya Ràdio amb només 17 anys. La seva llarga trajectòria l’ha portat a dirigir Ràdio Blanes, presentar informatius a televisió de Blanes i a treballar de redactor a Ràdio Marina, a més de fer de reporter per a TV3 i Ràdio Nacional d’Espanya. Els darrers anys, s’ha especialitzat en comunicació estratègica després de gestionar durant nou mesos les informacions del segrest de tres cooperants al Sàhara segrestats per Al-Qaeda.

ÚLTIMES NOTÍCIES