IniciNoticiesEsportsEl Club Judo Tordera convida a provar l’esport a tothom amb un...

El Club Judo Tordera convida a provar l’esport a tothom amb un mes gratuït

Durant el setembre tots els/les interessats/des es podran unir a la quarantena de judoques que formen part del club per descobrir els valors i la preparació física que hi ha al darrere d’aquest esport

El proper dilluns 2 de setembre comencen les classes del Club Judo Tordera. En el món de les arts marcials, el judo és una disciplina molt popular que aporta multitud de beneficis físics, psicològics, educatius i de defensa personal als qui el practiquen. En el nostre municipi, uns 40 judoques de diferents edats formen part del club que està dirigit per en Joan de la Torre. Como a promoció, aquest mes de setembre serà gratuït pels nous judoques que vulguin iniciar-se en aquest esport. Ho explica el professor del Club Judo Tordera, Joan de la Torre.

Joan de la Torre 1

Un dels requisits del club és que tots els alumnes han d’estar amb fitxa federativa. Aquesta temporada, alguns judoques participaran en Campionat de Catalunya i en el d’Espanya, però per d’altres, el judo significa fer esport personal i d’autodefensa, tant per petits com per a grans.

Joan de la Torre 2

En Josep Moyset és alumne del Club Judo Tordera i dins de La Banqueta d’Estiu compartia quins són els valors que aporta el judo.

Josep Judo

“és un esport que hagués triat de petit”

Les classes estan obertes per a totes les edats a partir de 3 anys. Es realitzen en el pavelló dels països catalans els dilluns, dimecres i divendres de 17h a 20h. Per a més informació podeu trucar al 654 51 21 16.

ÚLTIMES NOTÍCIES