IniciNoticiesEsportsL’Athletic Club Tordera impulsa el 1r torneig 3x3 de futbol sala a...

L’Athletic Club Tordera impulsa el 1r torneig 3×3 de futbol sala a la pista de Sant Andreu

Queden molt poques places per completar les categories de cadet, aleví i benjamí. A la categoria infantil ja s’han exhaurit les places.

La pista de Sant Andreu s’omplirà de futbol sala aquest dissabte 31 d’agost. L’Athletic Club Tordera impulsa el torneig 3×3 de 4 categories base amb l’objectiu principal de portar a terme un altre tipus de competició diferent, més intensa i dinàmica concentrada en un sol dia. Queden molt poques places per completar les categories de cadet, aleví i benjamí. A la categoria infantil ja s’han exhaurit les places. El preu per a completar la inscripció és de 20 euros per equip i es poden apuntar un màxim de 4 jugadors per equip. Els primers i segons classificats de cada categoria tindran premis. Durant tot el dia també hi haurà servei de bar. Si esteu interessats en formar part del torneig 3×3, contacteu mitjançant el telèfon 670 69 16 99.

En el nostre municipi ha quedat demostrat que aquest format agrada als més joves i cada vegada guanya més adeptes. La competició 3×3 afavoreix el dinamisme ja que els partits d’aquesta enfrontaran a conjunts de tres jugadors en un espai més limitat (un terç de la pista habitual).

ÚLTIMES NOTÍCIES