IniciNoticiesSocietatL’últim dia de Festa Major es presenta amb sardanes, sopar popular i...

L’últim dia de Festa Major es presenta amb sardanes, sopar popular i ball final

Un any més, la Comissió de Festes prepararà el sopar per a unes 400 persones

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tordera ja comença a posar punt final a les celebracions. Avui és l’últim dia d’una festivitat que va començar el 17 d’agost i que ha presentat novetats com les activitats de “Troba el tord!”, el “No badis!” o el repic de campanes, que enguany s’han tocat manualment després de mig segle.  

A les 19:00h, es faran les audicions de sardanes amb la Cobla Marinada. Serà  a les escales de l’església i servirà per tancar un agost que, de nou, ha estat farcit d’aquesta dansa.

Per altra banda, ja s’està engalanant la Pista de l’Amistat per acollir el tradicional Sopar Popular que clourà la festa. Un any més, la Comissió de Festes prepararà el sopar per a unes 400 persones. Per amenitzar el sopar de cloenda hi haurà ball i concert a càrrec del solista Xavier Music. El regidor de Festes, Aniol Canals, es mostra entusiasmat per poder donar servei a tots els torderencs apuntats.

Sopar popular

“Ens fa molta il·lusió poder servir a tothom”

El sopar popular es farà a les 21:00h. El menú comptarà amb amanida, assortit d’embotits, pollastre i botifarra, vi, refresc, aigua i cava. També hi inclou postres i cafès.

ÚLTIMES NOTÍCIES