IniciNoticiesEsportsEl CFTordera fa gaudir el públic del municipal d'esports amb un bon...

El CFTordera fa gaudir el públic del municipal d’esports amb un bon partit de Festa Major contra el CE Cabrils

El partit va acabar amb empat a 1. El capità Jose Manuel Martínez va ser l’autor del gol torderenc.

El primer equip del CFTordera ja s’ha estrenat en aquesta pretemporada. El partit de Festa Major va servir per començar a veure el que serà l’equip que aquest any 24-25 lluiti per tornar a segona catalana. La posada a punt dels jugadors torderencs serà amb 3 entrenaments entre setmana i partits amistosos amb rivals de categories superiors. El primer en mesurar-se al Tordera de Guillem Ferrer ha sigut el CE Cabrils i el partit va ser disputat fins al final. Els visitants van posar bon ritme al partit i els locals van deixar bones sensacionals als molts espectadors que van anar al municipal d’esports. El Cabrils es va avançar primer i el Tordera va respondre empatant el partit amb un gol del capità, Jose Manuel Martínez “Pitu”. En parlava de l’estrena de la pretemporada l’entrenador torderenc, Guillem Ferrer.

Guillem pretemporada

També es mostrava molt content en el micròfons de Ràdio Tordera l’extrenador del primer equip, Sebas Marteles, que ara entrena al CE Cabrils.

Sebas partit

En les properes setmanes la plantilla haurà d’anar agafant forma i s’anirà definint, ja que ara mateix hi ha un equip ampli de jugadors. El CFTordera té un calendari exigent de pretemporada: El dissabte 31 contra el Vilablareix, el 4 de setembre contra el Lloret, el 8 de setembre contra el Fornells i el 14 de setembre s’acabaran els tests de pretemporada contra el Calonge. El diumenge 22 de setembre, el CFTordera donarà el tret de sortida a la lliga.

ÚLTIMES NOTÍCIES