IniciNoticiesSocietatComença el dia amb més activitats de tota la Festa Major

Comença el dia amb més activitats de tota la Festa Major

L’esport, la música i els jocs són els puntals de la jornada més farcida de les festes

Avui comença el dia amb més activitats de tota la Festa Major. L’esport, la música i els jocs són els puntals de la jornada més farcida de les festes, que coincideix amb el dia posterior de Sant Bartomeu.

A les 9:00h hi haurà torneig de petanca a càrrec del Club Petanca Tordera al parc de la Sardana. A les 10:45h al parc Prudenci Bertrana, l’Esplai el Garbell lliurarà els premis del concurs “No Badis!” una nova activitat per equips que ha consistit a superar diferents missions en els actes organitzats del 19 al 24 d’agost. A les 11:00h, a la mateixa ubicació, barraquetes amb Reggae per Xics, i a les 12:00h al Passeig Fluvial, actuació castellera amb la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima i els Margeners de Guisona.

A la tarda, a les 17:00h i al parc de la Sardana, jocs familiars de taula cooperatius i Kin-Ball. Mitja hora més tard, concert de tarda amb Costa Brava a la pista de l’Amistat. A les 18:00, partit amistós de futbol entre el Club Futbol Tordera i el Club Esportiu Cabrils, amb l’al·licient del retorn de l’exentrenador del primer equip Sebas Marteles.

A les 19:00h, a la plaça de l’Ajuntament, es farà la cloenda del curset de sardanes. A més, actuarà la Cobla Principal d’Olot, que oferirà les següents peces: Ripolletenca, de Joan Jordi Beumala; La Font del Racó, de Jordi León; Blancaneu, de Vicenç Bou; Avi Botet, d’Enric Ortí; A l’ombra del campanar, de Joaquim Soms; Amics de Vilassar de Mar, de Max Havart; En Nela i el Gat vell, de Pau Marons; Vigatana, de Xavier Ventosa i Sardanes a Roses, de Francesc Mas.

A les 20:00h ball de vespre amb Costa Brava a la pista de l’Amistat. A les 22:30h, es farà la serenata a la porxada de l’Ajuntament, i des de les 23:00h fins a les 5:00h al Parc Prudenci Bertrana se celebrarà l’últim dia de barraques amb Buhos, La Nit del Canet i Anna Gisbert DJ. La banda calafellenca Buhos anunciava així la seva presència a Tordera.

(buhos barraques)

Com en la resta de dies, el consistori també recorda que els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats i autoritzats per una persona adulta responsable. A més, durant les nits de barraques hi haurà un servei d’atenció i prevenció d’usos de drogues anomenat Espai Rula i el Punt Lila, un espai d’assessorament sobre violències masclistes i LGTBIfòbiques.

ÚLTIMES NOTÍCIES