IniciNoticiesEsportsEl Club Futbol Tordera engega la pretemporada amb el partit de Festa...

El Club Futbol Tordera engega la pretemporada amb el partit de Festa Major contra el CE Cabrils

Serà diumenge al camp municipal d’esports a les 18:00h i es retransmetrà en directe pel Youtube de Ràdio Tordera

El primer equip del Club Futbol Tordera continua posant-se a punt per a l’inici de lliga a tercera catalana el 21 de setembre. Aquest diumenge engegarà els partits de pretemporada amb l’habitual amistós de Festa Major. En aquesta ocasió, el conjunt torderenc s’enfrontarà contra el CE Cabrils de Sebas Marteles, exentrenador del primer equip del Tordera.

El rival dels homes de Guillem Ferrer, milita a segona catalana, per tant, serà una gran oportunitat pel Club Futbol Tordera, no només per fer gaudir al públic en un ambient de festa major sinó que també serà útil per posar a to els jugadors torderencs.

Guillem Ferrer comentava que els propers partits que tindrà el primer equip seran de categories superiors.

Guillem FM 1

Per altra banda, pel que fa a les expectatives abocades al primer equip, tot i ser un partit de Festa Major són guanyar en mesura del possible. Guillem Ferrer compartia els objectius de la pretemporada.

Guillem FM 2

“qui digui que la pretemporada no serveix per res a nivell de resultats, menteix. Hem de trobar l’equilibri”

Des de l’equip de retransmissions d’aquesta casa, es realitzarà la cobertura en directe de l’acte esportiu a partir de les 18:00h mitjançant l’emissora 107.1 fm i el segon canal de Youtube de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES