IniciNoticiesEsportsCap de setmana de Festa Major amb torneig de tir al plat...

Cap de setmana de Festa Major amb torneig de tir al plat i torneig de petanca

Demà dissabte el camp de tir municipal gaudirà de la presencia d’un trentena de tiradors locals i diumenge al matí des del parc de la sardana serà el torn de la petanca

A part del Cós i el partit de futbol, també en aquest últim cap de setmana de Festa Major tenim 2 tornejos. Demà dissabte, l’entitat de tir al plat de Tordera impulsa el popular torneig de tir que se celebra anualment al camp de tir municipal. Tot i que l’any passat no es va poder celebrar per l’elevat risc d’incendi, ha sigut una activitat sempre present fins de la festivitat. Antonio Rodríguez, president del club de tir al plat de Tordera, parla dels orígens i l’evolució de les instal·lacions.

Antonio FM 1

El tradicional acte de Festa Major acostuma a assolir bones xifres de tiradors que hi participen dins de la categoria “Foso Universal”. Enguany, l’organització preveu que hi assistiran una trentena de participants i convida a tots els torderencs i torderencs a anar de públic. Els que vulguin participar han de tenir obligatòriament el permís d’arma i es podran apuntar el mateix dissabte. Rodríguez, explica com serà el torneig.

Antonio FM 2

“serà una tirada de 25 plats”

Per altra banda, el Club Petanca Tordera, un any més també es suma a les entitats actives del nostre poble, organitzant un torneig de petanca. L’activitat està programada pel diumenge a les 9:00h del matí en el terreny de petanca del Parc de la Sardana. Les inscripcions restaran obertes fins al mateix diumenge als telèfons 665263280/ 606160283.

ÚLTIMES NOTÍCIES