IniciNoticiesSocietatLa pujada al campanar, la donació de sang, Twirling i Havaneres són...

La pujada al campanar, la donació de sang, Twirling i Havaneres són les activitats programades per avui

Els actes es repartiran entre el matí i la tarda. Com a novetat, també es visitarà l’església de Tordera.

Avui arrenca el sisè dia de Festa Major a Tordera amb actes repartits entre el matí i la tarda. De 9:00h a 13:00h hi haurà la pujada al campanar, on es podrà veure campanes de més de 500 anys d’antiguitat. Es farà amb la col·laboració del Cercle d’Història i les inscripcions ja estan tancades. Com a innovació, enguany també es farà una visita a l’església. El regidor de Festes, Aniol Canals, posa en valor el patrimoni històric i cultural del poble.

Església Festa Major

“Tradicionalment, només s’havia fet la pujada al campanar, però la gent té ganes de conèixer la història de Tordera”

Per altra banda, el Banc de Sang i de Teixits organitza, com és habitual per Festa Major, una jornada de donació.La campanya es trobarà darrere de l’església i serà de 10 h a 14 h del matí i de 17:00h a 21:00h del vespre.

En esports, les atletes del Club Twirling Vila de Tordera realitzen avui una exhibició a la pista de l’Amistat. Entre 15 i 20 alumnes mostraran les seves coreografies de la temporada passada. L’esdeveniment començarà a les 20:00h i serà el desè any en què l’entitat torderenca participa per Festa Major.

Finalment, la jornada tancarà a les 22:30h amb les Havaneres i el grup Peix Fregit. A la mitja part, hi haurà el tradicional rom cremat i la presentació dels candidats al pubillatge torderenc.

Tant l’exhibició de Twirling com les Havaneres es retransmetran en directe per la 107.1 FM i el YouTube de Ràdio Tordera.

Avui també és l’últim dia per adquirir els tiquets del sopar popular, que se celebrarà el pròxim dilluns a les 21:00h a la pista de l’Amistat. Les entrades es poden comprar a l’oficina de Serveis Personals i tenen un preu de 15 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES