IniciNoticiesCulturaÚltim dia per votar en les eleccions del pubillatge torderenc

Últim dia per votar en les eleccions del pubillatge torderenc

Es pot fer en línia a la web de l’Ajuntament i presencialment a Serveis Personals de les 9:00h a les 13:00h. Avui també es podrà votar durant la mitja part de les Havaneres

La nova edició del pubillatge a Tordera ja ha començat a funcionar. Avui és l’últim dia en el qual els torderencs i torderenques majors de 16 anys poden acudir a les urnes per triar els seus pròxims representants. La novetat d’aquest curs és que es pot votar a través d’Internet, tot i que també es pot fer presencialment a Serveis Personals de les 9:00h a les 13:00h i avui durant la mitja part de les Havaneres, que coincideix amb el rom cremat i la presentació dels candidats. A escala digital, la plataforma Participa 311 és el canal pel qual es pot votar en cas que es prefereixi fer online. El regidor de Joventut i Festes, Aniol Canals, explicava com era el procés d’enguany.

Pubillatge Aniol

“Aquest any hi haurà un format híbrid”

Els torderencs que votin en línia estrenaran el Participa 311, una eina per agilitzar els tràmits amb l’administració i que es troba disponible a la web de l’ajuntament. L’usuari s’ha de registrar amb el correu electrònic i ja li servirà per a qualsevol altra acció. El delegat del pubillatge, Jordi Duran, ressalta que tot i que es requereixi el DNI per votar, el procediment online continua sent anònim i farà que s’evitin vots fraudulents.

Pubillatge Jordi

“Abans hi havia més participació, però no es votava de manera justa”

Gerard Mercader i Josep Martínez són els postulants a ser el pròxim hereu, mentre que Lídia Codolà és l’única candidata per agafar el relleu d’Èlia Rodríguez com a pubilla.

Per altra banda, Diana Palomé i Meritxell Fenollar són les nenes que s’han presentat com a pubilleta. Com a hereuet, aquest any la candidatura ha quedat de nou buida, ja que no s’hi ha presentat ningú. La proclamació es farà demà a les 19:00h a la plaça de l’Església. 

ÚLTIMES NOTÍCIES