IniciNoticiesSocietatEl Pregó infantil i el Holi Fest, protagonistes del cinquè dia de...

El Pregó infantil i el Holi Fest, protagonistes del cinquè dia de Festa Major

Totes dues activitats es faran al parc de Sardana i es concentraran a la tarda-vespre

Avui dimecres 21 comença el cinquè dia de la Festa Major d’enguany. El Pregó infantil i el Holi Fest seran els protagonistes d’una jornada que es desenvoluparà durant la tarda-vespre al parc de la Sardana, una ubicació triada aprofitant la seva ombra i que té com a objectiu evitar llargues exposicions al sol. 

A les 18:00h i fins a les 19:15h el pubillatge torderenc farà el pregó infantil d’enguany. La celebració es farà a la tarda en comptes del matí, com era habitual, i ho farà amb la dinamització de la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima. La delegada del pubillatge torderenc, Carla Barceló, remarca que és l’esdeveniment central del pubillatge infantil i subratlla que serveix per donar entrada a tots els actes per a nens i nenes de la Festa Major.

Carla pubillatge

“El pregó infantil és l’acte per excel·lència del pubillatge jove”

Enguany, la figura d’hereuet quedarà deserta, ja que no s’hi ha presentat ningú. Barceló reconeix que els sap greu aquesta situació i anima els més petits a apuntar-s’hi.

Carla hereuet

“Fem una crida a què no hi hagi vergonya. Som aquí per encoratjar”

Amb relació al Holi Fest, es farà de les 19:30h a les 20:30h al parc de la Sardana. La venda de pols de colors serà una hora abans de l’activitat. Un sobre seran 2 euros, tres sobres 5 euros, 7 sobres 10 euros i 15 sobres 20 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES