IniciNoticiesSocietatL’Adrià Expósito, en Marc Colomer i l’Eric Romero “troben el tord” a...

L’Adrià Expósito, en Marc Colomer i l’Eric Romero “troben el tord” a la Capella Fibracolor

Els tres torderencs, de 12 i 13 anys, guanyen la primera edició de “Troba el tord!” i s’emporten un sopar a La Tasca by Carlos

Els torderencs Adrià Expósito, Marc Colomer i Eric Romero van “trobar el tord” dilluns a l’ermita de Fibracolor. Els tres joves, de 12 i 13 anys, guanyen així la primera edició de “Troba el tord!” i s’emporten un sopar a La Tasca by Carlos, que era el premi establert per l’Ajuntament per qui trobés l’objecte de fusta.

Fa uns dies, es va posar en marxa una de les propostes insígnia de l’Ajuntament per aquesta Festa Major. L’objectiu de l’activitat era trobar una figura d’un tord de fusta dintre dels 84km² de superfície de Tordera. Calia inscriure’s prèviament, fer grups de màxim tres persones i, en cas de trobar el Tord, notificar-ho a través de l’Instagram @aj_tordera. És precisament el que van fer l’Adrià, en Marc i l’Eric.

El primer pas va ser investigar pels boscos i les afores del terme municipal, però després de rebre la primera pista a les xarxes socials i veure que les primeres incursions no donaven els seus fruits, l’ajuda de l’àvia de l’Adrià va ser fonamental per concloure que l’arbre que es mostrava a la pista era un freixe i que podria estar a prop de Fibracolor. Escoltament justament l’Adrià, que explica com va ser el tram final de la troballa.

Adrià tord

“Quan vam trobar el tord ens vam quedar sense paraules”

Quan en darrera instància van trobar el tord, en mig dels nervis i la tensió encara hi va haver temps per fer una petita broma. Aquell dia, en Marc s’havia de sumar a l’expedició una mica més tard, ja que havia anat a passar una estona al Marineland. L’Adrià i l’Eric, però, es van avançar, i quan li van notificar al seu company que ja havien trobat l’objecte, en Marc estava pràcticament arribant. L’Eric, que li havia passat una fotografia prèviament al seu amic perquè estigués al corrent de la situació, va pensar a dir-li que tot era una xanxa, i que una família que passava per allà els hi havia deixat el tord només per gastar la broma. En Marc i l’Eric ens comenten com es va acabar de desenvolupar tot plegat.

Marc Eric tord

Els joves van estar prop de dues hores caminant els dos dies que van sortir a buscar el tord. Reconeixen que van aprofitar l’experiència per sortir i fer pinya, tot i que admeten que no pensaven que podrien guanyar. De totes maneres, els guanyadors tenen clar que, en cas d’haver-hi una segona edició, repetiran.

ÚLTIMES NOTÍCIES