IniciNoticiesEsportsDemà dijous les atletes del Club Twirling Vila de Tordera realitzen una...

Demà dijous les atletes del Club Twirling Vila de Tordera realitzen una exhibició a la Pista de l’Amistat

És el desè any que l’entitat torderenca participa per la Festa Major, però els inicis els trobem abans dels anys 60 amb les “majorettes”. Entre 15-20 alumnes mostraran les seves coreografies de la temporada passada

Demà dijous, la pista de l’Amistat serà l’escenari de la ja tradicional exhibició que impulsa el Club Twirling Vila de Tordera. Des del 2014 realitzen aquesta mostra amb totes les alumnes que formen l’entitat esportiva i que va coincidir amb el primer any de creació. Són dates complicades per poder comptar amb totes les atletes, ja que la majoria està de vacances. Tot i això, més de 15 atletes realitzaran les seves coreografies de la temporada passada en individuals, parelles i equips. La Miriam Aparicio, presidenta de l’entitat torderenca, dona detalls del que veurem a la mostra de Festa Major.

Míriam exhibició 1

“hi haurà una mica de tot”

El Club Twirling Vila de Tordera porta 10 anys realitzant aquesta mostra que serveix per mantenir una tradició viva des d’abans dels anys 60 amb les “majorettes” i animar a nous alumnes a apuntar-se. En parla Miriam Aparicio.

Míriam exhibició 2

L’exhibició serà demà dijous 22 d’agost i començarà a les 20:00h de la tarda a la pista de l’Amistat i es podrà seguir en directe pel Youtube de Ràdio Tordera i per la 107.1FM.

ÚLTIMES NOTÍCIES