IniciNoticiesComerçEl lloguer de piscines privades per hores, cada cop més popular al...

El lloguer de piscines privades per hores, cada cop més popular al Maresme

A la comarca, els preus oscil·len entre els 25€/h i els 79€/h per piscines que disposen de serveis complementaris com barbacoa, jardí, vistes panoràmiques, billar o xemeneia

El lloguer de piscines privades per hores és cada vegada més popular a Catalunya i el Maresme. Així ho mostren les dades de l’empresa Cocopool, una mena de plataforma “estil Airbnb” que posa en contacte propietaris d’una piscina privada amb usuaris que volen fer-ne ús durant unes hores.

La reserva mitjana és un grup de 12 persones que paguen aproximadament entre 20 i 30 euros per persona i dia i la majoria de reserves es fan amb el pretext de celebrar un aniversari. En el cas de la nostra comarca, l’oferta és de les més àmplies del país. Els preus oscil·len entre els 25€/h i els 79€/h per piscines que disposen de serveis complementaris com barbacoa, jardí, vistes panoràmiques, billar o xemeneia.

Segons informa la plataforma, aquest 2024 ja han fet 703 reserves fins al 30 de juliol, gairebé el triple de les que es van fer l’any passat en el mateix període. Així mateix, en el moment de la seva fundació el 2022, la companyia comptava amb prop de 50 propietaris o amfitrions, l’any 2023 ja duplicava la xifra i actualment disposa de 350 piscines particulars a tot l’Estat. El CEO i cofundador de Cocopool, Gerard Xalabardé, destaca que les xifres van en augment.

Piscines xifres

“El creixement del mercat i de la nostra empresa ha sigut exponencial”

Normalment, el perfil de l’amfitrió és el d’una persona d’entre 35 i 65 anys que té un habitatge als afores de la ciutat amb piscina. Quant a la convivència amb les cases veïnes, des de Cocopool expliquen que adopten mesures com regular el volum dels altaveus i posar certes normes perquè no es generin molèsties als veïns.

ÚLTIMES NOTÍCIES